Хлебарките лекуват рани от диабет!

Хлебарките лекуват рани от диабет!

Хлебарките са едни от най – неприятните и предизвикващи отвращение насекоми. Срещат почти по целия свят. Хората водят борба с тях и от години наред упорито се опитват да ги унищожат. За съжаление, хлебарките са много издръжливи и умеят да оцеляват при максимално екстремни условия, живеят с дни без да приемат вода и храна, което ги прави трудни за премахване. По този повод, американците са решили да извлекат максимални ползи от неприятното насекомо.

Американски лекар разбрал как по – точно да се възползва от хлебарките. Разработил лечение, което накарало много хора да погледнат по друг начин на насекомите. Според лекаря, секретът, който отделят хлебарките, помагал за лечение на раните от диабет. Стандартно, раните от диабет се лекуват с премахването на заразените или мъртви тъкани със скалпел и ензими. По този начин обаче раните често оставали. Американците намерели решение на този проблем с помощта на хлебарките.

Според д-р Лорънс Ерън, хлебарките помагат за по – бързото лечение на раните от диабет. Според него, заздравяването на раните става видно още след първата процедура. Д – р Ерън, заедно с екипа си, е провел лечение с хлебарки на общо 37 диабетици с упорити рани. Раните на някои от пациентите били на повече от 5 години. При 21 от диабетиците, провелото се лечение било успешно. А за да бъде успешно, е необходимо да се проведат средно 5 процедури. Те се състоят в поставяне на 50 – 100 бр. хлебарки върху раната на болния. Хлебарките трябва да останат върху раната 2 дни. Изследването, доказало, че секретът на хлебарките, който остава по раните, разгражда мъртвите тъкани и помага за развитието на съединителните тъкани, благодарение на които, раната заздравява.

Докато в България, все още хлебарките са единствено разпространители на болести и зарази, съветваме Ви да не експериментирате, до колко лечебен е техния секрет, а да потърсите професионална фирма за унищожаване на хлебарки. #хлебарки