Начало / ДДД Услуги / За дома / Дератизация (плъхове и мишки)

Поради изключително високата им размножителна способност, както и способността им да достигнат до всяка една точка, мишките и плъховете са истинска напаст за човечеството.

Ние обработваме мазета, гаражи, апартаменти, къщи, дворове, гаражи, заведения и др. Използваме различни методи за борба с гризачите. Един от най-ефикасните методи е с отровни точки.

Инсект контрол предлага най-съвременните и ефикасни методи и препарати за Дератизация.

Нашата отрова е с горчив агент, който предпазва отровата да се изяде от деца или домашни любимци. В същото време е много привлекателна за гризачите. А едно от най-добрите ѝ качества е, че рядко гризачът умира в затворено пространство. Почти винаги бяга и умира навън. Друго уникално е, че те не разбират от какво умират, за това всички гризачи ще ядат от отровата!

Близостта им с хората, както и опасните болести и зарази, на които стават преносители, са основните причини, поради които, унищожаването им не трябва да се отлага.

Фирмата е надлежно регистрирани в МЗ и контролирана от СРЗИ. Лицата, извършващи самите обработки притежават необходимата квалификация и документ за правоспособност да извършват тази дейности. Документът е поименен и е издаден от РЗИ.