Начало / За нас

5 Звездна защита

Фирма Инсект Контрол 20 ЕООД – Инсект контрол е вписан в административния регистър на МЗ за физически и юридически лица, осъществяващи Дезинсекция, Дератизация и Дезинфекция. Ние използваме само разрешени за употреба биоциди и препарати. Нашият екип е изграден от най-добрите специалисти в сферата. Те ще Ви изслушат и ще намерят най-ефективното решение на Вашият проблем.

Нашата мисия

Инсект контрол не е само бизнес. Екипът ни се стреми да изгражда доверие у своите клиенти. Нашата цел е да работим в полза на клиента, да разбираме неговите нужди и да постигаме окончателни резултати. От особено значение за нас е добре свършената работа и удовлетвореността на клиента. Приемаме лично и с отговорност всеки проблем. Това ни помага да създаваме дългосрочни ползи за своите клиенти.

Нашият успех е Вашата защита!

философия

Нашата философия

Нашата философия се гради на два основни принципа – качество и удовлетвореност. Вярваме, че използването на качествени продукти, неимоверно допринася за предлагането и предоставянето на качествена услуга, която от своя страна носи удовлетвореността на нашите клиенти. От изключителна важност за нас е да осигурим 5-звездна защита от инсекти за Вашия дом или Вашия бизнес.

управител

Управителя на фирма Инсект контрол има огромен опит в сферата на ДДД услугите, като е работил в най-големите фирми в бранша. Завършил е “Медицински университет София” и след това специализира в “УНСС”.

управител

Нашия Ръководител ДДД е завършил курс за придобиване на правоспособност за ръководители на фирми, извършващи ДДД (ДЕЗИНФЕКЦИОННИ, ДЕЗИНСЕКЦИОННИ И ДЕРАТИЗАЦИОННИ) дейности, според изискванията на Министерството на здравеопазването и РЗИ. Завършил е “Медицински университет Варна”

управител

И накрая, но не и по важност – нашите дезинфектори. Всеки един от тях притежава Удостоверение, което се издава на основание чл.7,ал.3 от Наредба №3 от 24.01.2015 г. на МЗ за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации