Начало / ДДД Услуги / За дома / Обработка на входове и мазета

Ние от Инсект Контрол много държим качеството да е високо и цената да е разумна, защото знаем колко трудно се събират пари за Етажна собственост. Домоуправителите са между чука и наковалнята.

За максимален ефект препоръчваме да се обработят всички общи части : Мазе, стълбище, площадки и подпокривно пространство или таванско помещение.

Нашите колеги са от малкото в бранша, които не се боят да влязат в подпокривното пространство и да го обработят цялото! Ако имате нужда, ние можем и да го замрежим и почистим

Препаратите ни са възможно най-щадящи здравето, така че няма опасност за вашите деца и домашни любимци.

Свържете с наш колега по телефона или коментирайте на място възможността за абонамент. Ще ви предложим индивидуален план с по – ниски такси. Проблемът с вредителите вече ще е наш проблем, а не ваш!

За съжаление през последните години се забелязват все по–големи популации на хлебарки, бълхи, гризачи и други вредители. Освен в горите, планините и полетата, тази напаст започна да обитава и жилищни сгради и кооперации, превръщайки се в естествени съквартиранти на хората . Това сериозно застрашава, както нормалния начин на живот, така и здравето на живущите в сградите. Повечето инсекти се хранят с отпадъци и боклуци, които често намират в мазетата.

Липсата на хигиена е най – честата причина за съжителството с вредните гадини. Но попаднали в сградата веднъж, те ще се стараят да я обитават вечно, дори и след старателно почистване от страна на живущите. Канализацията е най – лесният начин, по който инсектите могат да достигнат до домовете и много бързо да си изградят колония. Това е причина, често в добре поддържани и чисти домове, да се срещат хлебарки и други вредители. Желателно е обработката на инсектите, да бъде направена още при първото им появяване. По този начин, ще се попречи на бързото увеличаване на броя им. Ние от Инсект контрол сме наясно със сериозността на проблема и предлагаме бързо и професионално унищожаване на всякакъв вид инсекти.

Предлагаме както обработка на отделните апартаменти, така и обработка на общите части и мазета. За по – категоричен ефект, желателно е цялостна обработка на сградата и всички нейни помещения. След това е добре да има поддържащо третиране на три или шест месеца ( в зависимост от вредителя ) с цел предотвратяване на повторната им поява.

Предлагаме ниски, конкурентни цени за индивидуална обработка и възможност за договаряне на цена при по – голям брой апартаменти, включени в процеса на обработка. Инсект контрол е специализирана фирма, която има регистрация в Министерство на здравеопазването (МЗ) и отговаря на определените условия и изисквания на нормативната уредба. Нашите служители са преминали курс за обучение и право на работа с препарати и съответно разполагат с удостоверение за правоспособност, издадено от РИОКОЗ. Документът е поименен със снимка. Препаратите, които използваме са безвредни за хората и разрешени за употреба от МЗ.

Обработката на входове включва :

  • Пръскане на общите части мазетата против пълзящи инсекти ( хлебарки, бълхи и др.);
  • Дератизация на общите части на мазетата (поставяне на кутии с отрова против гризачи);
  • Пръскане на общите части на входа против пълзящи инсекти.